Reissuvinkit

Reissutarinoita Somerolta! Ota talteen parhaat vinkit siitä, mitä Somerolla voi tehdä, nähdä ja kokea. Tervetuloa yllättymään!

Somero blogeissa
Parasta lähteä nyt-blogi
Parasta lähteä nyt-blogi: “Taidetta Kivimeijerissä”

19.6.2022

Hämeen Härkätien varrella sijaitsevan Someron Kivimeijerin kesän 2022 taidenäyttely GO SOMERO GO GO esittelee 15 erittäin nimekkään somerolaisen taiteilijan töitä. Näyttely on avoinna 18.6-14.8. joka päivä klo 12-18. Päivi Seppä-Lassila esittelee näyttelyä blogikirjoituksessaan.

Travelisa
Travelisa-blogi:
“Jos kesäreissukohde on vielä etsinnässä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Someroa”

22.6.2022

“Varsinais-Suomessa, vain 100 kilometrin päässä Helsingistä sijaitsee kesäparatiisi, joka tarjoaa valtavan määrän mielenkiintoista tekemistä ja kokemista”

Härkälän kartano Somerolla
Rantapallo: Olikin syytä lähteä tutkimaan mitä kaikkea Salon ja Forssan välimaastosta löytyvällä Somerolla on tarjottavana sinne ensikertaa matkustavalle.
12.7.2022
Kesää on onneksi vielä paljon jäljellä. Jos mietit reissukohdetta vaikka kesä viikonlopuksi, niin lue oheinen loistava juttu ja lähde Somerolle 😀
Himomatkaajan turinoita -blogin Heidi yllättyi iloisesti Someron monipuolisesta tarjonnasta.
Parasta lähteä nyt-blogi
Parasta lähteä nyt-blogi: “Somero vaalii Baddingin muistoa

18.6.2022

Someron Yrittäjät ylläpitää Somerniemellä Badding-kioskia, jonka vetonaulana on mm. Badding-puusti. Lisäksi tarjolla on jäätelöä, juotavia ja Rauli “Badding” Somerjoki-fanituotteita. Lue Päivi Seppä-Lassilan blogipostaus ja tule tutustumaan!