Reissuvinkit

Reissutarinoita Somerolta! Ota talteen parhaat vinkit siitä, mitä Somerolla voi tehdä, nähdä ja kokea. Tervetuloa yllättymään!

Somero blogeissa
Somerjoen kioski

Somerolla elää Rauli Badding Somerjoen muisto

20.10.2022

Kun mä sinut kohtasin!
Somero on Badding-fanien ehdoton pyhiinvaelluskohde. Tripsterin artikkeli paljastaa keskeisimmät Rauli-fanireissun nähtävyydet ja samalla saat monta muutakin hauskaa vinkkiä Someron-reissullesi.

Hovilan kartanon Muistojen kultaa -näyttely

Somero tarjoaa kulttuuria kaikille

12.7.2022

“Yksi yllättävimmistä Someron tarjoamista nähtävyyksistä on Hovilan kartanon navetan ylisiltä löytyvä Muistojen kultaa – nuoruuden hurmaa – näyttely. Hienosti toteutettu näyttelykatu vie vierailijan aikamatkalle 50- ja 60-luvuille.”

Himomatkaaja turinoita -blogin Heidi kävi Somerolla tutustumassa ja ihastumassa kaupungin kulttuuritarjontaan.

Travelisa

Majoitus-, ruokailu- ja shoppailuvinkkejä Somerolle

18.7.2022

“Tällä kertaa jaan puolestaan muutamia vinkkejä, missä majoittua, ruokailla ja tehdä ostoksia Somerolla.”

Parasta lähteä nyt-blogi

Parasta lähteä nyt-blogi: “Taidetta Kivimeijerissä”

19.6.2022

Hämeen Härkätien varrella sijaitsevan Someron Kivimeijerin kesän 2022 taidenäyttely GO SOMERO GO GO esittelee 15 erittäin nimekkään somerolaisen taiteilijan töitä. Näyttely on avoinna 18.6-14.8. joka päivä klo 12-18. Päivi Seppä-Lassila esittelee näyttelyä blogikirjoituksessaan.

Travelisa

Travelisa-blogi: “Jos kesäreissukohde on vielä etsinnässä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Someroa”

22.6.2022

“Varsinais-Suomessa, vain 100 kilometrin päässä Helsingistä sijaitsee kesäparatiisi, joka tarjoaa valtavan määrän mielenkiintoista tekemistä ja kokemista”

Härkälän kartano Somerolla

Rantapallo: Olikin syytä lähteä tutkimaan mitä kaikkea Salon ja Forssan välimaastosta löytyvällä Somerolla on tarjottavana sinne ensikertaa matkustavalle.

12.7.2022
Kesää on onneksi vielä paljon jäljellä. Jos mietit reissukohdetta vaikka kesä viikonlopuksi, niin lue oheinen loistava juttu ja lähde Somerolle 😀
Himomatkaajan turinoita -blogin Heidi yllättyi iloisesti Someron monipuolisesta tarjonnasta.
Parasta lähteä nyt-blogi

Parasta lähteä nyt-blogi: “Somero vaalii Baddingin muistoa

18.6.2022

Someron Yrittäjät ylläpitää Somerniemellä Badding-kioskia, jonka vetonaulana on mm. Badding-puusti. Lisäksi tarjolla on jäätelöä, juotavia ja Rauli “Badding” Somerjoki-fanituotteita. Lue Päivi Seppä-Lassilan blogipostaus ja tule tutustumaan!

Somero lehdissä
Rauli Badding Somerjoen kotitalo. Kuva: Sanne Katainen

39-vuotiaana kuolleen Rauli ”Badding” Somerjoen lapsuutta varjosti tragedia, josta hän ei koskaan puhunut ‒ ”Sillä oli varmasti vaikutus häneen”

17.7.2022
Rauli ”Badding” Somerjoen muisto pysyy elävänä Somerolla. Kävimme miehestä muistuttavilla kohteilla ja kysyimme lapsuudenkavereilta, mitä Somerjoki ajattelisi niistä nyt.
Iso-Valkee-järvi

Varsinais-Suomen Matkailuopas 2022:

2022

Someron esittely sivuilla 36-37