BlogiSuviheinäviikot 2023

Suviheinäviikot Somerolla pe 30.6. – su 16.7.2023

 

Suviheinäviikot herättävät Someron kesän suorastaan liekkeihin aina juhannuksen jälkeisestä perjantaista alkaen. Siitä eteenpäin on päivittäin yleensä aina useampikin tapahtuma. Tämä on loistava aika tulla Somerolle ja viettää useampikin päivä nauttien tunnelmasta ja tapahtumien runsaudesta! Anna Someron yllättää sinutkin.

 

Somerolle tulijan kannattaa ottaa käyttöönsä Someron kaupunkisovellus, SomeroTaskussa, josta löytyy kätevästi tietoa paikkakunnan yrityksistä, matkailukohteista, ajankohtaisista asioista ja muusta oleellisesta. Löydät sen menemällä mobiililaitteesi verkkoselaimella osoitteeseen somero.taskussa.info

 


 

Tapahtumanjärjestäjä, tavoita yleisösi!

Voit ilmoittaa tapahtumasi mukaan ohjelmaan, niin pidämme sen mukana viestinnässä: Ilmoituslomake

 


 

Suviheinäviikkojen ohjelma 2023

Someron Suviheinäviikot 2023 ohjelma julkistetaan kesäkuussa 2023. Ohjelmaa päivitetään saatujen ilmoitusten mukaan.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment